(VIDEO’S) – Zo vierden Brugse supporters late overwinning bij KV Oostende

Sfeer Brugse supporters na KV Oostende - Club Brugge

17 oktober 2017 14:00 - Het zag er zondagavond lang naar uit dat Club Brugge zijn tweede puntenverlies van het seizoen zou lijden, maar een doelpunt in the dying seconds van Anthony Limbombe besliste daar anders over. De meegereisde Brugse fans waren in extase. 

27 op 30, een mens zou voor minder met zijn vreugde geen blijf weten. Zelfs in de hoofdtribune kon geen enkele Club-fan zich nog inhouden met juichen, waar de supporters van KV Oostende overigens niet zo blij mee waren.

Onderstaand twee video’s gefilmd vanuit de Oostendse VIP-tribune. Wie nog leuke beelden heeft van de fenomenale ontknoping in de Versluys Arena, mag deze altijd doorsturen naar info@blauwzwartfans.be 🙂

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.