Vormer dolblij na late zege Club Brugge: “Een hele wedstrijd de betere ploeg”

Horvath - Denswil - Vormer - Poulain - De Bock - Palacios

15 oktober 2017 20:21 - Club Brugge pakte op de valreep toch drie punten mee op bezoek bij KV Oostende. Na afloop van de wedstrijd in de Versluys Arena stond aanvoerder Ruud Vormer uiteraard te glunderen.

“Ik had al een hele wedstrijd het gevoel dat wij de betere ploeg waren”, aldus Vormer bij Play Sports. “Oostende heeft twee fantastische doelpunten gemaakt, dat is een feit. Maar toch speelden wij gewoon een goeie match en creëerden we ook genoeg kansen om te winnen.”

Over het doelpunt en de late zege was Vormer duidelijk. “Op het einde zat het gelukkig een beetje mee en werd het toch nog 2-3. Beter dan dit kan eigenlijk niet, hé. Het is heerlijk. De arbiter floot na het doelpunt ook onmiddellijk af, da’s lekker”, besloot onze kapitein.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.