Vormer niet te spreken over nederlaag tegen Genk

Ruud Vormer (Club Brugge - Anderlecht)

26 oktober 2017 00:00 - Club Brugge weet weer wat verliezen is. Na een indrukwekkende reeks van 30 op 33 ging Blauw-Zwart woensdagavond met 2-0 onderuit in de Luminus Arena. Ruud Vormer panikeert uiteraard niet, maar baalde achteraf wel van de manier waarop Club zijn tweede nederlaag van het seizoen leed.

Onze aanvoerder liep zich de longen uit het lijf, maar kon niet verhinderen dat Club puntenloos terug naar Brugge moest keren. “Sloom, slap, dat zijn de kernwoorden van onze start”, windt Vormer er geen doekjes om op onze officiële website. “Dan valt bovendien een doelpunt uit de lucht met een vrije trap die over iedereen heen in doel valt.”

“We staan terug met de voetjes op de grond, maar dat had hier niet gehoeven. Na de pauze drukken we Genk terug, je zag dat ze het ook even niet meer wisten. Dan krijgen we kansen om de 1-1 te scoren, maar de bal wou er maar niet in. Genk probeerde ons op te vangen en had hun oplossing voor ons spel, maar daar moeten wij dan weer iets op verzinnen. We hadden veel meer agressie in ons spel moeten leggen, ons wat meer moeten geven zoals vorige zondag tegen Antwerp. Nu moeten we weer doorgaan en gas geven tegen STVV.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.