Waarom Club-fans vanavond op VIER moeten afstemmen

Club-fans duimen omhoog (Club Brugge - Standard)

22 oktober 2017 11:00 - Met Club Brugge – Antwerp staat zondag 22 oktober al een tijdje aangestipt in de agenda’s van de Blauw-Zwarte aanhang. Vanavond is er echter nog meer leuk nieuws voor de Brugse fans. 

Zo zal Ruud Vormer – ongeacht de uitslag tegen The Great Old – zondagavond te gast zijn bij Sports Late Night op VIER. Onze kapitein kennende zal hij er alles aan doen om met de 3 punten en dus met de glimlach naar de studio te trekken.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.