Zo ging radiocommentator Vandenbempt tekeer bij late winning goal Limbombe

Peter Vandenbempt (analist)

16 oktober 2017 11:30 - De Brugse aanhang raakte zondagavond in extase. Dankzij de late winning goal van Anthony Limbombe op bezoek bij KV Oostende pakt Club Brugge immers 27 op 30 en kent het zijn beste start in 15 jaar. Momenten waarop radiocommentator Peter Vandenbempt op z’n best is.

Brugse fans met hartproblemen doen er goed aan om matchen van Club Brugge niét via Radio 1 te volgen. Vandenbempt verslaat elke wedstrijd immers alsof het een WK-finale is. Een stijl die wij en heel wat andere voetballiefhebbers overigens wel kunnen appreciëren.

Na afloop gingen wij van BlauwZwartFans dan ook op zoek naar hét moment van het weekend: de 2-3 van Limbombe. Herbeluister hier vanaf 01:48:52 de apotheose van KVO – Club door de ogen van Vandenbempt.

PS: Mocht je het audiofragment niet via je smartphone kunnen afspelen, probeer dan zeker eens via een laptop of desktop.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.