Zo hoorde je Vandenbempt nog nooit: radiocommentator verrast met dialect in verslag van Genk – Club

Peter Vandenbempt (analist) (2)

26 oktober 2017 11:30 - Peter Vandenbempt was woensdagavond de radiocommentator voor de wedstrijd tussen KRC Genk en Club Brugge. Normaal gesproken verslaat hij een match in perfect AN, maar voor één keer wilde hij ook wel eens zijn dialect bovenhalen. 

In de Week van het Dialect liet het Radio 1-programma Hautekiet Vandenbempt aan het woord in het Lovenjoels (Lovenjoel is een deelgemeente van Bierbeek en ligt naast Leuven). “Ik was ongelooflijk verbaasd dat hij het wilde doen. Ik was zelfs verbaasd dat hij een dialect had”, lacht Jan Hautekiet. Beluister hieronder het opmerkelijke fragment.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.