“Zou hij het minder goed gedaan hebben dan Leko?”

Ivan Leko geeft instructies (Club Brugge - AZ)

02 oktober 2017 21:25 - Club Brugge won zondag van AA Gent, en dus telt blauw-zwart nu 24 op 27. Een quasi perfect rapport, en dat terwijl het op voorhand zó een zware taak leek om Michel Preud’homme te vervangen.

Ivan Leko kwam in de plaats van onze succestrainer en de Kroaat doet het voorlopig uitstekend. Er was dan wel de vroege Europese uitschakeling, in de Jupiler Pro League gaat het Club voor de wind.

Journalist François Colin vraagt zich echter af of Philippe Clement het niet even goed zou doen met dit Club Brugge. “De ploeg van Philippe Clement brengt misschien wel het leukste voetbal van de topklasse en verdiende de voorbije weken meer punten. Zou Clement het in het Jan Breydelstadion minder goed gedaan hebben dan Ivan Leko?” vraagt Colin zich luidop af op Witte Duivel.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.