Anderlecht- & Gent-fans furieus op Club-supporters, maar die reageren gevat

Club-fans juichen (Club Brugge - Sint-Truiden)

15 november 2017 00:33 - De oefeninterland tussen België en Japan zal niet de geschiedenisboeken ingaan als een memorabele wedstrijd. Op sociale media hielden ze zich dan ook voornamelijk met gebeurtenissen naast het veld bezig. 

Zo zijn er heel wat Anderlecht- en Gent-fans kwaad op de Brugse aanhang. De goed vertegenwoordigde Club-supporters lieten zich met diverse gezangen immers negatief uit over Steven Defour, Romelu & Jordan Lukaku en AA Gent.

De reacties aan het adres van het Blauw-Zwarte publiek zijn snoeihard, maar heel wat Club-fans merken op dat gelijkaardige gebeurtenissen ook in het verleden al plaatsvonden bij concurrenten. Een overzicht.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , , , , , ,

Comments are closed.