Anthuenis komt met transferadvies: “Een speler voor Club Brugge of Anderlecht”

Aimé Anthuenis (analist)

06 november 2017 11:30 - Club Brugge en Anderlecht speuren zowel in buiten- als binnenland voortdurend naar opportuniteiten op de transfermarkt. Aimé Anthuenis is echter verwonderd dat één van de smaakmakers van KV Oostende nog altijd niet aan een Belgische topclub gelinkt werd. 

Zo ziet Anthuenis dat Knowledge Musona de laatste weken een erg hoog niveau haalt. “Oostende herpakt zich, met Musona – dat is eigenlijk een speler voor Anderlecht of Club Brugge – en Capon als opvallendste figuren de laatste tijd. Ook Capon is een hele goeie speler. Hij scoort makkelijk en dweilt de hele flank af”, klinkt het in De Zondag.

Na de disciplinaire schorsing van Franck Berrier is Musona meer dan ooit de orkestmeester bij de Kustboys. De 27-jarige Zimbabwaan heeft nog een contract tot 2020 in de Versluys Arena. Vorig seizoen vond hij 10 keer de weg naar doel, nu zit hij aan 4 stuks tot dusver. Met Marvelous Nakamba heeft Musona alvast een landgenoot en maatje rondlopen in Brugge.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , ,

Comments are closed.