Besiktas-fans stalken lieveling van Jan Breydel

Limbombe - Wesley - Horvath - Nakamba - De Bock (Club Brugge - Sint-Truiden)

19 november 2017 13:30 - Als we de ploegnaam Besiktas horen, denken wij meteen aan de fenomenale 1-3 overwinning in het Atatürk stadion. Zo mocht Club Brugge onder Michel Preud’homme immers voor het eerst in 20 jaar naar de kwartfinale van de Europa League. Sindsdien wordt er geregeld een speler van Blauw-Zwart gelinkt aan de Turkse landskampioen.

Zo zou Besiktas volgens diverse Turkse media interesse hebben in Marvelous Nakamba. De 23-jarige Zimbabwaan haalt immers week na week een hoog niveau bij Club Brugge en is volgens de statistieken de beste ‘balafpakker’ in de Jupiler Pro League. De regerende kampioen van Turkije zou in Nakamba de ideale opvolger zien van middenvelder Atiba Hutchinson, die in februari 35 wordt.

Sinds Nakamba aan Besiktas gelinkt werd, zijn de Turkse fans aan een serieuze smeekbede begonnen aan het adres van de Bruggeling. Bij de laatste 8 Instagram-foto’s van Nakamba is de meest voorkomende reactie steevast “Come to Besiktas” en “Come to Turkey, come to Besiktas” (zie onderstaande screenshots).

Besiktas-fans willen Nakamba naar Turkije halen

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.