Clement blikt vooruit op speciale match tegen Club Brugge: “Dat zegt alles”

Philippe Clement op persconferentie

18 november 2017 03:00 - Philippe Clement komt straks voor het eerst naar Jan Breydel als hoofdtrainer van Waasland-Beveren. Fille beseft dat de uitmatch tegen Blauw-Zwart een moeilijke opgave wordt, maar zakt niet af naar Brugge om zich in te graven.

“Heel wat spelers zullen 90 minuten lang boven zichzelf moeten uitstijgen. Dat is mogelijk, ja”, vertelt Clement aan Het Laatste Nieuws. “Op dat gebied was de match tegen Anderlecht eerder dit seizoen een referentiepartij. We verloren wel, maar de manier waarop sprak boekdelen. En als het tegen Anderlecht kan, waarom dan niet tegen Club, met die nuance dat Club een stap verder staat.”

Onze gewezen assistent-coach droomt van de drie punten op Brugse bodem. “Elke ploeg die nu gaat winnen op Club, stunt. Voor ons zou het een gigantische stunt zijn. Ze verloren thuis nog geen punt dit seizoen. Het is twee jaar geleden dat ze in eigen stadion nog verloren. Ze staan een straat voor. Dat zegt alles.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.