‘Club Brugge en Anderlecht strijden om handtekening van STVV-revelatie’

Stefano Denswil (Club Brugge - Anderlecht)

21 november 2017 00:03 - Het is nog een dikke maand wachten op de opening van de wintermercato, maar Club Brugge probeert zijn transferhuiswerk nu al zo goed mogelijk voor te bereiden. Zo heeft Blauw-Zwart zijn pijlen gericht op één van de huidige smaakmakers bij Sint-Truiden. 

Club heeft naar verluidt interesse in Alexis De Sart, de 21-jarige centrale middenvelder van seizoensrevelatie Sint-Truiden. Volgens L’Avenir zat Blauw-Zwart een tijdje geleden zelfs al aan tafel met de entourage van de speler voor een informatief gesprek. En ook Anderlecht zou via tussenpersonen al geïnformeerd hebben naar de Belgische belofteninternational.

Alexis De Sart groeide dit seizoen uit tot één van de absolute sterkhouders bij de Kanaries. Hij beschikt over een stevige portie infiltratievermogen en kan op meerdere posities in het centrum uit de voeten. Begin november scoorde de jongere broer van Julien De Sart zijn eerste 2 goals voor STVV tijdens het 4-4 gelijkspel tegen Eupen. Hij is bovendien én jong én Belgisch, hetgeen van hem zowel op Jan Breydel als in het Astridpark een interessant transferdoelwit maakt.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.