‘Club Brugge en PSV strijden om groot talent’

Vincent Mannaert (Club Brugge)

17 november 2017 07:31 - De transfermarkt opent pas op 1 januari opnieuw zijn deuren, maar achter de schermen is men bij Club Brugge nu al bezig met enkele dossiers. Zo maakt blauw-zwart opnieuw jacht op een groot Zuid-Amerikaans talent.

Het Eindhovens Dagblad weet dat Club Brugge één van de ploegen is die zich graag met Jordan Rezabala wil versterken. De 18-jarige aanvallende middenvelder staat in zijn vaderland Ecuador te boek als een groot talent.

Rezabala traint dezer dagen mee bij PSV, dat de speler graag zou willen vastleggen. Club krijgt het dus niet makkelijk om de Ecuadoriaan binnen te halen. Snel handelen is sowieso de boodschap, want ook het Duitse Hamburger SV ligt op de loer.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.