Club Brugge in indrukwekkend lijstje met Barcelona, Manchester United en PSG

Ivan Leko geeft aanwijzingen (Club Brugge - Standard)

11 november 2017 05:34 - Club Brugge is aan een uitstekend seizoen bezig, dat is het minste dat je kan zeggen. Onder nieuwbakken trainer Ivan Leko domineert blauw-zwart voorlopig de Jupiler Pro League, en dat blijkt ook uit de statistieken.

Zo is er nu een straffe statistiek opgedoken waaruit blijkt dat Club Brugge het momenteel zelfs even goed doet als Barcelona, Manchester United, Manchester City, Paris Saint-Germain, Benfica, Porto en noem maar op.

Wat al die clubs gemeen hebben? Wel, dat is simpel. Tot dusver wonnen ze allemaal al hun thuiswedstrijden. Club heeft al járen een beresterke thuisreputatie, dus in dat opzicht is het niets nieuws. Het onderstreept wel nog maar eens dat onze ploeg goed bezig is.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.