Club Brugge speelt woensdag oefenmatch achter gesloten deuren

Club-spelers vieren overwinning (Club Brugge - Antwerp)

21 november 2017 16:00 - Club Brugge telt momenteel een ruime kern van maar liefst 28 spelers. Door het mislopen van Europees voetbal komt echter lang niet iedereen aan spelen toe bij Blauw-Zwart. En dan behoudt Ivan Leko logischerwijs ook nog vaak het vertrouwen in de ploeg die de ene na de andere driepunter aan elkaar rijgt.  

Om ook jongens die minder speelminuten achter hun naam hebben speelgelegenheid te geven, werkt Club Brugge op woensdag om 15 uur in Deinze een oefenwedstrijd af tegen KSV Roeselare.

Opgelet: je kan deze wedstrijd niét bijwonen. De match wordt immers achter gesloten deuren gespeeld. Bij Roeselare spelen met Fran Brodic en Laurent Lemoine twee Club-huurlingen. Onze aanvaller kreeg nog maar 107 speelminuten, onze centrale verdediger verzamelde er al 600.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.