Club Brugge-speler maakt indruk: “Hij hielp hen aan de eerste plaats in het klassement”

Limbombe - Wesley - Horvath - Nakamba - De Bock (Club Brugge - Sint-Truiden)

13 november 2017 08:59 - Club Brugge prijkt momenteel autoritair aan de leiding in de Jupiler Pro League, en dat heeft het te danken aan een reeks van sterke prestaties. En hoewel Ethan Horvath door Ivan Leko aan de kant werd geschoven, is men in de Verenigde Staten nog steeds erg onder de indruk van de doelman.

Horvath maakt tijdens deze interlandbreak deel uit van de selectie van Team USA. Op termijn zou onze doelman zelfs eerste keus bij zijn land kunnen worden. Doelmannentrainer Matt Reis ziet het alvast positief in voor Horvath.

“Horvath toonde zich tot dusver al een kalme doelman bij Club Brugge”, zegt Reis aan ESPN. “Hij heeft goede voeten, is groot en heeft daardoor ook goede reddingen in huis.”

“Ik zag veel van Horvaths wedstrijden in België. Met zijn goede reddingen hielp hij Club Brugge aan de eerste plaats in het klassement”, besluit de doelmannentrainer.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.