Club Brugge vergeet zijn helden niet: Meunier krijgt mooi cadeau bij terugkeer

Thomas Meunier (Club Brugge)

13 november 2017 17:05 - Thomas Meunier maakte tussen 2011 en 2016 het mooie weer bij Club Brugge, alvorens een straffe transfer naar de Franse topclub Paris Saint-Germain te versieren. Dinsdag speelt Meunier nog eens in het Jan Breydelstadion, zij het dan met de Rode Duivels.

Bij Club Brugge vergeten ze hun helden echter niet, en bij zijn terugkeer in het Jan Breydelstadion werd Meunier prompt getrakteerd op een mooi cadeau. De rechtsachter kreeg een kader met een actiefoto uit zijn Brugse periode.

“Once a Bruges boy, always a Bruges boy”, luidde het veelbetekenende bijschrift onder de foto. Wij zullen je alvast nooit vergeten, Thomas!

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.