Club Brugge viert 126ste verjaardag en heeft goed nieuws voor alle fans

De Bock - Denswil - Vossen - Vanaken - Vanlerberghe - Vormer - Simons - Decarli (Club Brugge - Sint-Truiden)

13 november 2017 12:27 - Club Brugge mag vandaag maar liefst 126 kaarsjes uitblazen. Blauw-zwart werd opgericht in 1891 en is 126 jaar later nog steeds actief en bovendien één van de grootste clubs van België.

Via de sociale media deelde Club Brugge alvast een filmpje met beelden van door de jaren heen. In het filmpje zien we leuke acties van verschillende spelers die de geschiedenis van blauw-zwart kleurden.

En er is nog meer! Zo geniet iedere fan van Club Brugge die vandaag wedstrijdkleding koopt via clubshop.be 18,91% korting op zijn aankoop. Hiep, hiep, hiep… Hoera!

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

Comments are closed.