Club-fans komen met lumineus idee nu Anderlecht te koop staat

Club-fan duim omhoog (Club Brugge - Antwerp)

18 november 2017 17:30 - Hét voetbalnieuws van de dag is dat Anderlecht te koop staat voor een bedrag van om en bij de 100 miljoen euro. De twee potentiële kopers op dit moment zijn de Oezbeeks-Russische zakenman Alisjer Oesmanov en het duo Wouter Vandenhaute – Paul Gheysens. 

Het bestuur van Anderlecht weigert voorlopig commentaar te geven op het uitgelekte nieuws, maar op sociale media was er aan commentaar uiteraard geen gebrek. Ook heel wat Club-fans reageren – weliswaar met de nodige humor – op de verkoop van de aartsrivaal. Zo stellen enkele Brugse supporters voor om RSCA te kopen en de ploeg vervolgens op te doeken.


Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , ,

Comments are closed.