Club-fans sluiten bekritiseerde speler opnieuw in de armen: “Veel gezaagd, maar hij groeit elke match”

Club-fans tijdens kampioenenviering tegen Anderlecht

22 november 2017 16:30 - In het begin van het seizoen deelde hij mee in de defensieve malaise, maar de laatste weken speelt Brandon Mechele op een erg hoog niveau. Peter Vandenbempt vond hem tegen Waasland-Beveren zelfs beter dan Stefano Denswil en Benoît Poulain

Ivan Leko nam huurling Mechele mee vanuit Stayen en gaf hem meteen vertrouwen bij Club Brugge. Ook toen het minder ging en de 24-jarige centrale verdediger meermaals bekritiseerd werd door zijn gebrek aan uitvoetballend vermogen, hield onze coach voet bij stuk.

En eerlijk is eerlijk, ook heel wat Brugse fans lieten enkele maanden geleden nog hun onvrede blijken over de aanhoudende basisplaats van Mechele. Maar naarmate de tijd vorderde heeft onze Robocop bewezen dat hij een uitstekende verdediger is voor Blauw-Zwart. Op Twitter strooit de Blauw-Zwarte aanhang dan ook met lof naar ons jeugdproduct.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.