Club-fans zien 4 uitblinkers tegen Waasland-Beveren: “Hij groeit elke wedstrijd”

Club-fans juichen (Club Brugge - Sint-Truiden)

19 november 2017 19:50 - Club Brugge is er ook tegen Waasland-Beveren in geslaagd om de drie punten thuis te houden en heeft zo een perfect rapport in Jan Breydel: 21 op 21. Blauw-Zwart behoudt zo 6 punten voorsprong op eerste achtervolger Charleroi en 9 punten op aartsrivaal Anderlecht.

In een matige eerste helft kwamen Leko en zijn manschappen goed weg toen scheidsrechter Smet niet naar de stip wees toen Nakamba een penaltyfout beging op Morioka. Voorts veel slordigheden, maar een goeie zes minuten voor het rustsignaal dan toch plots een pareltje van een doelpunt.

Het was Limbombe die via een één-tweetje met Vanaken diep werd gestuurd. Onze linkspoot zocht en vond Vormer, die met een schitterende halve omhaal het openingsdoelpunt tegen de touwen schoot.

Heer en meester achterin

Na de pauze een veel beter Club Brugge. Eerst schoot Diaby nog snoeihard op de lat, maar even later was het Cools die de score verdubbelde. Die score had al snel nog hoger kunnen oplopen, maar Diaby (op de paal) en Vossen (van dichtbij op Roef) kenden pech in de afwerking. In het slot was het Vanaken die de 3-0 eindstand voor zijn rekening nam.

De Brugse fans kenden zo een leuke zondagavond en zagen daarbij 4 uitblinkers. Mechele heerste achterin, Cools rushte de rechterflank op en af, Vormer scoorde een pareltje en Vanaken was betrokken bij elk doelpunt. Het nodige lof kon dan ook niet ontbreken op Twitter.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , , ,

Comments are closed.