Club-fans zijn het grondig beu dat Brugge ópnieuw geviseerd wordt: “Zieligaards”

Club-fans fuck you

14 november 2017 13:30 - Na de match tussen Club Brugge en Antwerp kwam het tot rellen op de Gistelse Steenweg. Eindbalans: 1 agent gewond, 120 supporters opgepakt (waaronder heel wat onschuldige Brugse fans). Na de wedstrijd tussen Ivoorkust en Marokko kwam het eveneens tot rellen, weliswaar in Brussel. Eindbalans: 22 agenten gewond, tot dusver niemand opgepakt. 

De Blauw-Zwarte aanhang fronst dan ook de wenkbrauwen wanneer ze de vergelijking maken tussen beide incidenten. “Twee maten, twee gewichten”, klinkt het.

En dat uitgerekend België – Japan bestempeld wordt als een risicomatch, stuit eveneens op onbegrip bij de Club-fans. De oefeninterland wordt namelijk afgewerkt in het Jan Breydelstadion. Onderstaand de scherpe reacties.
Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.