Club-fans zijn partijdige voetbalcommentator grondig beu: “Haal hem nu eens eindelijk van dat scherm”

Club-fans fuck you

23 november 2017 15:30 - De kans is groot dat ook Anderlecht geen enkel punt weet te sprokkelen in deze Champions League campagne, tenzij Paars-Wit in zijn uitmatch tegen Celtic nog kan verrassen. Woensdagavond keken sommige Club-fans mee hoe Hein Vanhaezebrouck & co met 1-2 onderuit gingen tegen Bayern München, maar daar kregen ze al snel spijt van.

De grootste ergernis daarbij was voor velen Gilles De Bilde. De co-commentator van Q2 liet volgens de Brugse aanhang toch net iets té fel merken dat hij een grote supporter is van Anderlecht. Op Twitter regende het dan ook kritiek aan het adres van de gewezen spits van RSCA. Een overzicht.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.