Club-icoon droomt van terugkeer naar Jan Breydel: “Ik kende er zeer mooie jaren”

Club-fans met groot Club-truitje in Jan Breydelstadion

16 november 2017 02:00 - Vital Borkelmans was jarenlang de rechterhand van Marc Wilmots, maar mocht niet mee naar de nationale ploeg van Ivoorkust. “Vooral de manier waarop ontgoochelde mij enorm. Ik had er geen woorden voor. Zo kapot was ik er van. Omdat hij – niet ik – op een gegeven moment heeft gezegd: Waar ik ga, neem ik Vital mee. Ik dacht dat wij iets opgebouwd hadden”, vertelde onze gewezen linkspoot daarover aan Het Nieuwsblad. En dus speurt Borkelmans na zijn vertrek bij de KBVB nog altijd verder naar een nieuwe uitdaging.

De man die tussen 1989 en 2000 maar liefst 348 matchen speelde voor Club Brugge steekt niet onder stoelen of banken dat hij graag ooit zou terugkeren naar Jan Breydel.

“Het is nog niet gedaan, en je weet nooit wat er nog komt. Ik zit elke week bij Club Brugge en ik kende er 12 zeer mooie jaren. Ik hoop zo snel mogelijk weer in het voetbal actief te zijn”, aldus Borkelmans bij TVL Sportcafé. Blauw-Zwart polste Brommerke tot dusver nog niet na zijn carrière als speler.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.