Club-spelers weten het zeker: “Dit is de grootste kwaliteit van Leko”

Ivan Leko geeft aanwijzingen (Club Brugge - Standard)

17 november 2017 13:55 - Ivan Leko staat sinds het begin van dit seizoen aan het roer bij Club Brugge en de Kroaat liet tot dusver een positieve indruk na. De spelers van blauw-zwart zijn alvast zeer te spreken over de opvolger van Michel Preud’homme. Dion Cools vindt Leko bijvoorbeeld een perfecte motivator.

“Zijn grootste kwaliteit? De manier waarop hij ons voorbereidt op een wedstrijd. Iedereen weet perfect wat hij moet doen”, zegt Cools in Het Laatste Nieuws. “Ook fysiek stoomt hij ons klaar. We hebben de voorbije jaren nooit zo hard getraind als nu en dat zal de komende maanden zijn vruchten afwerpen. Wanneer andere ploegen in deze fase van de competitie vermoeid zullen geraken, zal onze fysieke kracht renderen.”

Cools is ook blij dat onze trainer iedere speler het nodige vertrouwen schenkt. “Leko geeft veel vertrouwen. Hoewel de concurrentie moordend is, is een mindere match geen drama. Tegen Antwerp speelde ik echt slecht. ‘Gelukkig is er woensdag een nieuwe match’, zei hij me voor de trip naar Genk. Dat geeft vertrouwen.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.