Club wil Morioka, maar is dat wel een slimme zet? “In dit systeem geen basisplaats voor hem”

Hans Vanaken (Club Brugge - Zulte Waregem)

20 november 2017 00:59 - Club Brugge en in mindere mate Anderlecht hebben hun pijlen gericht op Waasland-Beveren sensatie Ryota Morioka. Maar niet iedereen is ervan overtuigd dat de 26-jarige Japanner zijn draai zou vinden op Jan Breydel.

“Club Brugge is geïnteresseerd in Morioka, maar op dit moment en in dit systeem denk ik niet dat hij zomaar een basisplaats heeft bij Club”, oordeelt Eddy Snelders in Het Nieuwsblad. “Hij is geen type-Vormer, dus zou hij al in concurrentie moeten gaan met Vanaken. Dan denk ik dat die toch nog altijd de voorkeur zou krijgen.”

“Al is Morioka wel iemand die in de brede kern zijn plaats heeft bij Club. Een andere optie kan zijn om hem uit te spelen als hangende spits, een beetje zoals Vossen tegen Waasland-Beveren. Al weet ik niet of dat ideaal is. Morioka wil toch graag de bal hebben, hé. En bij Club zal hij ook minder ruimte krijgen. Trouwens, gisteren speelde hij – op die strafschopfase na – toch een vrij bleke wedstrijd.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.