Daarom werd Clement niet de opvolger van Preud’homme

Philippe Clement op persconferentie

17 november 2017 07:22 - Komend weekend komt Philippe Clement met Waasland-Beveren op bezoek in het Jan Breydelstadion. Voor hetzelfde geld was onze gewezen assistent hoofdtrainer geworden bij Club Brugge. Maar het Brugse bestuur koos uiteindelijk voor Ivan Leko.

“We hadden intern besloten om iemand aan te stellen die al ervaring had als hoofdcoach. Zonder ervaring als hoofdcoach kan je moeilijker inschatten wat een job als T1 van Club Brugge inhoudt”, zegt CEO Vincent Mannaert in Het Nieuwsblad.

Clement koos – toen hij voelde dat Club andere pistes bewandelde – voor het project van Waasland-Beveren. “Toen hij eind vorig seizoen gepolst werd door andere clubs, vroeg hij duidelijkheid. We hebben die dan ook snel gegeven”, benadrukt Mannaert.

“Phil bewijst bij Waasland-Beveren dat hij het niet alleen in zich heeft, maar het ook kan overbrengen. Geen verrassing, gezien de combinatie van IQ en EQ die hij in zich heeft. We hebben trouwens nog geregeld contact. Het weerzien zal hartelijk zijn, maar Phil kennende zal hij er ook alles aan doen om hier zondag iets te pakken”, besluit onze algemeen manager.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.