De Vlieger trekt aan de alarmbel na diverse ellebogen bij RSCA: “Kwam bloed aan te pas bij Vormer”

Geert De Vlieger (analist)

06 november 2017 13:00 - Na de wedstrijd tussen Anderlecht en Club Brugge ging het enerzijds over de afgekeurde doelpunten van Harbaoui, anderzijds over de ellebogen die enkele spelers van Paars-Wit uitdeelden. Over dat laatste maakt Geert De Vlieger zich zorgen. 

Zo pakten Harbaoui, Kara en Spajic zondagnamiddag uit met een elleboog. “Ik vind Harbaoui en Spajic toch neigen naar iets wat heel bewust gebeurt richting de tegenstander”, oordeelt De Vlieger in de studio van PlaySports. “In het geval van Vormer kwam er zelfs bloed aan te pas.”

“En ook bij Harbaoui zie je dat hij de tegenstander (Poulain, nvdr) opzoekt en zijn elleboog heel breed staat, terwijl die er niet moet staan. Als we er té tolerant in blijven, dan gaat dit ook alleen maar erger worden. Dan gaat het er niet uit, en we willen dat toch wel.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.