Denkt Vormer op zijn 29ste nog aan een stap hogerop? Brugse kapitein geeft eerlijk antwoord

Coopman - Vormer (Club Brugge - Zulte Waregem)

01 november 2017 14:00 - Ruud Vormer heeft na dertien speeldagen in de Jupiler Pro League al 10 assists en 2 goals achter zijn naam staan. De kapitein van Club Brugge is zo één van de cruciale pionnen in het systeem van Ivan Leko. Ziet hij zichzelf nog vertrekken op Jan Breydel?

“Weggaan? Soms denk ik: ja! En soms denk ik: ik zit hier goed, mijn vrouw heeft het naar haar zin, de kinderen ook. Nooit files als je de kant van Brugge uit gaat, alleen een keer na een wedstrijd op zondag. Ik heb nog 2,5 jaar contract, we zien wel”, vertelt onze aanvoerder aan Sport/Voetbalmagazine.

Bovendien beseft Vormer dat hij met een nieuwe trainer weer vanaf 0 moet beginnen. “En juist dat weet je nooit. Als Leko me nu maar niks had gevonden… Iedereen heeft zijn mening, ook over mij. Eén keer in je carrière kom je wel eens zo’n trainer tegen. Ronald Koeman, in mijn geval.”

“Bij Feyenoord heb ik gewoon te weinig kansen gehad. Ik speelde er op de zes en daar stond Jordy Clasie, dé man in Rotterdam. Speel die er maar uit. Dat lukte dus niet. Op acht heeft Koeman het een keer met mij geprobeerd en dat ging heel goed, vond ik, maar toen kreeg ik een scheur in mijn lies. Het zat me in Rotterdam gewoon niet mee. Het zij zo.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.