Dennis viert verjaardag met zijn 3 beste maatjes bij Club Brugge

Dennis schiet (Club Brugge - Gent)

16 november 2017 15:30 - Emmanuel Dennis heeft zich zowel op als naast het veld in geen tijd aangepast aan het voetbal en het leven in Brugge. Op sociale media is de dribbelvaardige Nigeriaan te vergelijken met gewezen smaakmaker José Izquierdo: goedlachs en altijd te vinden voor een selfie.

Dennis vierde dinsdagavond zijn 20ste verjaardag in stijl. Dat deed hij met een etentje in het gezelschap van ploegmaats Marvelous Nakamba, Stefano Denswil en Lior Refaelov. Ook zijn makelaar (op de foto langs Rafa) tekende present.

Zijn boezemvriend Nakamba – waar Dennis het vaakst mee optrekt – had overigens nog mooie woorden voor de spits van Blauw-Zwart in petto. “Verjaardagen komen maar één keer in het jaar voor, net als speciale mensen zoals jij mijn broer. Ik wens je nog veel jaren vol geluk en succes”, klinkt het via Instagram. Naka voegt overigens 9 leuke foto’s van Dennis en zichzelf aan zijn boodschap toe (zie onderaan).

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.