Engels beleefde speciale Halloweenavond: “Griezeliger dan dit wordt het niet”

Bjorn Engels interview (Club Brugge - Kortrijk)

01 november 2017 00:59 - Dinsdagavond geen Halloweenfeestje voor Bjorn Engels, wel een Champions League wedstrijd met Olympiakos tegen FC Barcelona. Onze gewezen centrale verdediger stond naar eigen zeggen ‘doodsangsten’ uit, maar leverde uiteindelijk wel een puike prestatie af.

Op Camp Nou zat Engels nog 90 minuten op de bank, maar in eigen huis mocht hij wel opdraven tegen de voetbalsterren van FC Barcelona. Goed verdedigend werk – aangevuld met een sterk keepende Silvio Proto – zorgden ervoor dat Olympiakos zijn netten schoon hield.

De Griekse topclub kon zelf eveneens niet scoren, maar het eerste punt in deze groepsfase van het kampioenenbal is wel een feit. “Griezeliger dan dit wordt het niet”, blikte Engels met een foto van Lionel Messi en Luis Suárez op Twitter al lachend terug op het scoreloze gelijkspel.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , ,

Comments are closed.