Ex-ref komt met opvallende mening over mogelijke rode kaart voor Ruud Vormer

Ruud Vormer (Club Brugge - Anderlecht)

22 november 2017 14:30 - Afgelopen zondag was Ruud Vormer nog maar eens één van de uitblinkers tijdens de met 3-0 gewonnen wedstrijd tegen Waasland-Beveren. Volgens heel wat waarnemers had de Brugse aanvoerder echter niet meer op het veld mogen staan omdat hij al dan niet opzettelijk op de kuit ging staan van Opoku Ampomah.

Scheidsrechter Wim Smet liet het incident passeren en ook de Reviewcommissie greep achteraf niet in. Ex-ref Serge Gumienny kan zijn ogen niet geloven. “Dit is voor mij onbegrijpelijk. Ik denk niet dat Vormer dit opzettelijk doet. Het is ook niet zo dat hij kracht zet op zijn rechtervoet en doorduwt. Maar hij doet zeker niet al het mogelijke om het been van Ampomah te ontwijken.”

“Dat vind ik voldoende om te zeggen: laat hem dat maar eens komen uitleggen voor de Geschillencommissie. Of er dan een sanctie moet volgen, daar spreek ik me niet over uit. Misschien moet je hem na zijn verdediging het voordeel van de twijfel geven. Maar nu gebeurt er niks en passeert dit zonder discussie. Dat is geen goeie zaak”, besluit Gumienny in Het Belang van Limburg.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.