Extra Time zal met opvallende gast napraten over Anderlecht – Club Brugge: “Bleiten aan de mauve tafel”

Frank Raes (analist)

06 november 2017 11:00 - Het was geen hoogstaande topper, maar er was na Anderlecht – Club Brugge wel heel wat voer voor discussie. Onder meer de (video)ref kwam meermaals ter sprake omwille van twee afgekeurde doelpunten van Hamdi Harbaoui en elleboogstoten van diezelfde Harbaoui, Uros Spajic en Ivan Obradovic. Kortom: meer dan genoeg stof voor een rijkgevulde aflevering van Extra Time.

Bovendien wist de voetbaltalkshow van Canvas een opvallende gast te strikken om na te praten over de clash tussen Anderlecht en Club. Hein Vanhaezebrouck zal namelijk voor het eerst als trainer van RSCA zijn opwachting maken. Voorts zijn ook moderator Frank Raes en analisten Filip Joos, Marc Degryse en Jan Mulder van de partij. Enkele Brugse fans reageren scherp op Twitter.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.