Hoefkens had beste trainer ooit bij Club Brugge: “Hij heeft gewoon alles”

Club-spelers vieren overwinning (Club Brugge - Antwerp)

13 november 2017 16:30 - Carl Hoefkens speelde tussen 2009 en 2013 bij Club Brugge, waar hij ook een tijd aanvoerder was. De gewezen verdediger doorzwom tijdens zijn carrière vele watertjes, maar de beste trainer uit zijn hele carrière liep hij tegen het lijf in het Jan Breydelstadion.

“Christoph Daum bij Club Brugge. Met een straatlengte voorsprong”, vertelt Hoefkens aan De Zondag. “Als die man de kleedkamer binnenkwam, zweeg iedereen. Die heeft gewoon alles. Zie zijn palmares: kampioen in vijf landen. Dat is geen toeval.”

Daum was slechts eventjes aan de slag bij Club Brugge, in het seizoen 2011-2012. Toch liet de Duitse oefenmeester een diepe indruk na op alles en iedereen bij blauw-zwart. Daum speelde vaak erg behoudend, maar leidde Club wel naar een tweede plaats in het klassement. Na het seizoen vertrok de Duitser.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.