Horvath reageert voor het eerst op verlies van basisplaats bij Club Brugge

Ethan Horvath (Club Brugge - Antwerp)

13 november 2017 07:04 - Ivan Leko besliste onlangs om eerste doelman Ethan Horvath (tijdelijk?) aan de kant te schuiven. De Amerikaanse doelman maakte dit seizoen lang niet altijd een even zekere indruk tussen de palen, en werd daarom vervangen door Guillaume Hubert.

In de Amerikaanse media reageerde Horvath nu voor het eerst op het feit dat hij zijn plaats onder de lat bij Club Brugge kwijt is. “Zulke zaken gebeuren nu eenmaal tijdens een professionele carrière”, reageert Horvath al bij al nuchter bij ESPN.

“Het is aan mij om hiermee om te gaan en nóg harder te werken op training. Ik bekijk het als een test om te zien of ik mentaal ben opgewassen tegen dit soort situaties”, gaat onze keeper verder. “Ik moet dit aankunnen en bewijzen dat ik ermee omkan.”

“Het is alleszins positief dat ik hier (bij de nationale ploeg, nvdr.) ben. Ik kan mijn batterijen opladen en mijn hoofd even leegmaken. Als ik terugkeer naar Club Brugge, zullen mijn gedachten vrijgemaakt zijn en zal ik opnieuw klaar zijn om er tegenaan te gaan.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , ,

Comments are closed.