“Ik zou liever veel minder spelen en de titel pakken, dan alles spelen en vierde worden”

De Bock - Denswil - Vossen - Vanaken - Vanlerberghe - Vormer - Simons - Decarli (Club Brugge - Sint-Truiden)

25 november 2017 11:27 - Ivan Leko houdt in zijn eerste seizoen als trainer van Club Brugge vaak vast aan hetzelfde elftal. Na de vroege Europese uitschakeling besliste de Kroaat om niet of nauwelijks te roteren. Iets wat zijn vruchten afwerpt, maar sommige grote namen plakken wel vast aan de bank.

Ondanks het feit dat Jelle Vossen dit seizoen al dikwijls op de bank zat, voelt hij vertrouwen van Leko. “Ik denk dat iedereen in de kern dat voelt. Jongens die uit de boot vallen – toch niet van de minste namen, hoor je ook niet klagen en zijn bereid om mee te stappen in het plan”, vertelt onze spits in Het Laatste Nieuws. “Op dat vlak zit het heel goed. Het is wat vergelijkbaar met wat Preud’homme heel goed kon. Iedereen meekrijgen in hetzelfde verhaal”

Toch beseft Vossen dat het niet fijn is om op de bank te zitten. Spelers als Lior Refaelov en Laurens De Bock lijken niet meteen op speelminuten te moeten rekenen. “Het is absoluut niet hetzelfde gevoel om kampioen te spelen als je niet aan de bak komt. Maar persoonlijk zou ik liever veel minder spelen en de titel pakken, dan alles spelen en vierde worden. Zo zit ik toch in elkaar”, benadrukt de Limburger.

“Je tekent een contract bij een club om die club te helpen bij dat ene doel, prijzen pakken. Kijk, vroeg of laat krijgt iedereen toch eens zijn kans. En dan kan je gemakkelijker presteren als je mee bent in het verhaal, dan als je van je oren zit te maken.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , , ,

Comments are closed.