Leko flirt met smaakmaker uit Jupiler Pro League: “Een topper. Of ik hem bij Club Brugge wil? Wel…”

Edward Still en Ivan Leko

17 november 2017 16:28 - De transfermarkt opent pas zijn deuren op 1 januari 2018, maar Vincent Mannaert en co maken dezer dagen al werk van inkomende transfers. Club Brugge haalt mogelijk een nieuwe doelman, maar ook Ryota Morioka staat op het verlanglijstje.

Vrijdag, op zijn wekelijkse persbabbel, haalde Ivan Leko de loftrompet boven voor de draaischijf van Waasland-Beveren. “Hij is een topper met rendement”, klinkt het in Het Nieuwsblad. “Ik vind hem één van de beste spelers in onze competitie. Kijk naar zijn statistieken: hij heeft talent, kan infiltreren, scoort en geeft assists.”

Over een mogelijke overstap richting het Jan Breydelstadion kon Leko nog niets lossen. “Of ik hem bij Brugge wil? Dat is niet aan mij om dat te zeggen. Ik vind hem gewoon een goede speler. Maar het is natuurlijk nog anders om te spelen bij Club Brugge of Anderlecht dan bij Waasland-Beveren”, besloot onze coach.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.