Leko geeft 1 Bruggeling in het bijzonder een pluim: “Ik vond hem bijzonder sterk”

Ivan Leko geeft uitleg (Club Brugge - Gent)

19 november 2017 21:00 - Club Brugge was zondagavond met 3-0 te sterk voor Waasland-Beveren. Vooral in de tweede helft maakte Blauw-Zwart indruk. Ivan Leko was achteraf dan ook een tevreden coach. 

“Ik heb vandaag een interessante wedstrijd gezien, op een nochtans moeilijk bespeelbaar veld. Eigenlijk jammer dat de twee best aanvallende ploegen van de competitie op dergelijke grasmat elkaar partij moeten geven”, oordeelt Leko op de officiële website. “In de eerste helft hadden we het niet onder de markt, met een tegenstander die in de eerste seizoenshelft flink van zich wist af te bijten en zowel aanvallend als defensief een bijna perfect plan klaar had.”

Na het knappe openingsdoelpunt van Vormer kwam Club pas echt op stoom. “Ik kan tevreden zijn met deze zege, maar ook met de manier waarop. Al onze doelpunten vielen na collectieve acties, waarop we duidelijk hebben getraind. Door de interlandbreak hebben we overigens twee moeilijke weken achter de rug en was het niet evident om iedereen scherp en geconcentreerd te houden. Niettemin zag ik vanavond de wil en de spirit om progressie te blijven maken.”

Tot slot strooide Leko – net zoals de Brugse fans overigens – met lof naar zijn spelmaker. “Ik vond Hans vandaag bijzonder sterk aan de bal en bovendien ook nog beslissend. Al moet hij wel nog meer variatie in zijn spel durven te tonen. Niettemin liep hij uitstekend tussen de lijnen, zocht hij goed de ruimte en wist hij bovendien ook nog eens te scoren. Hij toont aan nog steeds heel belangrijk voor ons te zijn.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.