Leko heeft slecht nieuws: “Hij is maanden out”

Ivan Leko op persconferentie (Club Brugge - Standard)

17 november 2017 15:30 - Het gaat Club Brugge dit seizoen voor de wind. Blauw-zwart prijkt na veertien speeldagen autoritair aan de leiding in de competitie en het voetbal wordt steeds beter. Al heeft Club nu ook brute pech…

Zo maakte Ivan Leko vrijdagnamiddag op zijn wekelijkse persbabbel bekend dat Ahmed Touba een hele tijd in de lappenmand zal liggen. “Ahmed werd vorige week geopereerd en zal weken, misschien wel maanden, out zijn”, aldus onze coach.

Het is op het moment van schrijven nog niet helemaal duidelijk wat er precies aan de hand is met Touba, maar onze beloftevolle speler zal dit kalenderjaar dus niet meer in actie komen. Touba verscheen dit seizoen één keer aan de aftrap in de Jupiler Pro League.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.