Met deze 3 gezangen zorgden Club-fans voor commotie tijdens België – Japan: “Schitterend gewoon”

Club-fans zingen (Club Brugge - Gent)

15 november 2017 00:15 - Dinsdagavond was het Jan Breydelstadion voor het eerst in ruim vier jaar tijd het decor voor de Rode Duivels. Zo werd er een oefeninterland afgewerkt tegen Japan, die met 1-0 gewonnen werd dankzij een doelpunt van Romelu Lukaku. De terugkeer van Thomas Meunier bracht heel wat Club-fans op de been. 

Dat de Brugse aanhang goed vertegenwoordigd was, kon je op diverse momenten merken tijdens de wedstrijd. Zo werd onze gewezen rechtsachter Thomas Meunier meermaals luid toegezongen.

Toen Gent-aanvaller Yuya Kubo inviel bij Japan werd hij getrakteerd op duidelijk hoorbare “Anti Buffalo”-gezangen. De invalbeurt van Steven Defour ging dan weer gepaard met het  nodige “boe”-geroep aan het adres van de gewezen Anderlecht-, Standard- en Genk-speler.

Idem dito – zij het in mindere mate – bij de invalbeurt van ex-RSCA’er Jordan Lukaku. De Brugse fans, en hier en daar een voetballiefhebber met een andere clubvoorkeur, zagen er op Twitter de humor wel van in. De meeste Anderlecht- en Gent-fans schoten daarentegen met scherp.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , , , ,

Comments are closed.