Officiële Twitter-account van Waasland-Beveren gaat meermaals uit de bocht: “Wat een schande”

Ruud Vormer (Club Brugge - Anderlecht)

19 november 2017 19:00 - Club Brugge leidt na 45 minuten voetbal met 1-0 tegen Waasland-Beveren. Blauw-Zwart mocht daarbij niet mopperen, want halfweg de eerste helft hadden de bezoekers een penalty verdiend na een fout van Marvelous Nakamba op Ryota Morioka. Scheidsrechter Wim Smet wees echter niet naar de stip.

Een beslissing waar ze bij Waasland-Beveren allesbehalve over te spreken waren. Hun officiële Twitter-account sprak zelfs van een echte schande en stak dat duidelijk niet onder stoelen of banken. Een overzicht.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.