Opstelling Club Brugge: ‘Leko kiest voor deze 2 aanvallers tegen Waasland-Beveren’

Jelle Vossen scoort (Club Brugge - Sint-Truiden)

18 november 2017 15:30 - Club Brugge speelt in de komende 5 wedstrijden maar liefst 4 keer in eigen huis. Zondagavond is het Jan Breydelstadion het decor voor de match tegen Waasland-Beveren, waarbij het uitkijken is naar het spitsenduo van Ivan Leko. 

Onze coach heeft met Jelle Vossen, Abdoulay Diaby, Wesley Moraes en Emmanuel Dennis heel wat aanvallende weelde in zijn rangen. Wesley en Dennis kregen lang de voorkeur, maar tegen Anderlecht verraste Leko enigszins door Vossen en Diaby in de basis te zetten.

Na het 0-0 gelijkspel in het Astridpark was de Kroaat lovend over beide spitsen en dus gaan ze er in Het Nieuwsblad én Het Laatste Nieuws vanuit dat Vossen en Diaby ook tegen Waasland-Beveren hun kans zullen krijgen in de basis.

In doel behoudt Leko ongetwijfeld het vertrouwen in Guillaume Hubert, aangezien Ethan Horvath deze week met de Verenigde Staten nog pijnlijk in de fout ging.

Vermoedelijke opstelling Club Brugge tegen Waasland-Beveren

Hubert – Poulain, Mechele, Denswil – Cools, Vormer, Vanaken, Nakamba, Limbombe – Vossen en Diaby

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.