Programmamaker Eric Goens heeft opvallende mening over keepersprobleem bij Club Brugge

Guillaume Hubert (Club Brugge)

08 november 2017 16:58 - Club Brugge prijkt bovenaan het klassement van de Jupiler Pro League, maar kon daarbij niet altijd rekenen op een betrouwbaar sluitstuk. Ethan Horvath bewees meermaals dat hij een uitstekende keeper op zijn lijn is, maar uitvoetballen en hoge ballen blijven een wederkerend probleem. Zijn vervanger Guillaume Hubert zag er dan weer niet goed uit bij de Truiense tegengoal van Jonathan Legear en ook bij het tweede afgekeurde doelpunt van Hamdi Harbaoui ging hij niet vrijuit. 

Kortom: er is momenteel geen onbetwistbare nummer één bij Club Brugge. Club-supporter Eric Goens is duidelijk geen fan van Hubert en steekt dat niet onder stoelen of banken: “Zelfs zonder keeper een punt halen op Anderlecht. Straf”, klinkt de analyse van de Belgische journalist en reportagemaker op Twitter.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.