Vandenbempt zag 2 uitblinkers tijdens Club – Zulte: “Heb ik dit seizoen nog niet gezien”

Peter Vandenbempt (analist) (2)

27 november 2017 16:30 - Club Brugge heeft na 8 thuismatchen het maximum van de punten gepakt in Jan Breydel. Nog indrukwekkender is dat Blauw-Zwart al 69 wedstrijden op rij minstens één keer scoorde in eigen huis en al niet meer verloor op Brugse bodem sinds december 2015. In de West-Vlaamse derby van zondagavond hadden de manschappen van Ivan Leko evenwel niet veel overschot.

“Club Brugge won met 3-2 van Zulte Waregem, maar makkelijk was dat niet”, zag ook Peter Vandenbempt bij Sporza. “Club was in een bepaalde periode heel slecht en daarna heel goed. Het publiek was eerst heel ontevreden en daarna euforisch.”

“Voor de rust deed Club aan de bal zowat alles verkeerd en zo werk je jezelf in nesten. Maar hoe de leider Zulte Waregem in het slotkwartier vermorzeld heeft, was verbluffend. Opeens was Limbombe onstuitbaar en Wesley beresterk. Beiden maakten een prachtig doelpunt. Een dergelijke overrompeling van een tegenstander heb ik dit seizoen nog niet gezien, moet ik zeggen”, besluit de radiocommentator.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , ,

Comments are closed.