Verhaeghe spreekt klare taal na speculaties over Preud’homme

Bart Verhaeghe speech

14 november 2017 15:58 - Michel Preud’homme geniet momenteel van een welverdiende sabbatical, maar zijn naam duikt desondanks geregeld op bij diverse clubs. Al wordt onze gewezen coach nog het meest gelinkt aan een functie als bondscoach bij de Rode Duivels, weliswaar ná het WK in Rusland.

KBVB-vicevoorzitter Bart Verhaeghe is op de hoogte van de geruchten, maar van een overeenkomst is er allesbehalve sprake. “Ik ken Michel goed. Het probleem stelt zich echter niet op dit moment. Nu daarover praten zou onprofessioneel zijn. We moeten nu maar met één ding in ons hoofd zitten: het WK”, klinkt het.

Van Roberto Martinez wordt dan weer verwacht dat hij na het WK terug naar de Premier League zal keren. “We praten niet over een verlenging voor het WK. Niemand is nerveus over dat onderwerp. Niet de staf, niet de spelers en wij ook niet”, besluit Verhaeghe in La Dernière Heure. MPH werd recent nog gelinkt aan KV Mechelen en Glasgow Rangers. Beide ploegen stuitten echter op een ‘njet’ van de 58-jarige Luikenaar.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.