(VIDEO) – De Ideale Wereld lacht met Anderlecht: “Een bende kleuters”

De Ideale Wereld lacht met Anderlecht

24 november 2017 05:00 - Vorig jaar was er heel wat hoongelach door de zwakke Champions League-campagne van Club Brugge, maar het ziet er sterk naar uit dat ook Anderlecht puntenloos zal achterblijven op het kampioenenbal. Al heeft RSCA nog één match tegoed op verplaatsing bij Celtic. Voer genoeg voor de mannen van De Ideale Wereld om de spot te drijven met Paars-Wit.

Jelle De Beule ging naar het Astridpark en maakte een hilarische reportage over de nakende slechtste ploeg in de Champions League ooit. Hein Vanhaezebrouck, Olivier Deschacht, Sven Kums en Leander Dendoncker reageren op onderstaande beelden.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.