(VIDEO) – Ryan maakt indruk in de Premier League met deze geweldige saves

Ryan maakt indruk in de Premier League

21 november 2017 18:11 - Mathew Ryan had even tijd nodig om zich aan te passen aan de Premier League, maar intussen staat de gewezen sterkhouder van Club Brugge week na week erg sterk te keepen bij Brighton & Hove Albion. 

In geen tijd is Ryan ook bij The Seagulls één van de publiekslievelingen geworden. Zijn goeie reflexen leverde de promovendus al heel wat punten op, waardoor Brighton op een knappe negende plaats in het klassement staat.

Voor een fan hét signaal om een compilatie te maken met de beste reddingen van ‘de koning van Australië’. Maandagavond was ook die andere ex-Bruggeling – José Izquierdo – beslissend met een doelpunt.

Ryan maakt indruk bij Brighton

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.