(VIDEO) – Teodorczyk gaat viraal met onwaarschijnlijk slecht afstandsschot

Teodorczyk met een ongelofelijke afzwaaier tegen PSG

01 november 2017 00:15 - Vorig jaar was er heel wat hoongelach tijdens de Champions League campagne van Club Brugge, maar Anderlecht doet het dezer dagen allesbehalve beter. Met een doelsaldo van -15 oogt de balans zelfs nóg negatiever bij Paars-Wit. De manschappen van Hein Vanhaezebrouck konden in vier matchen op het kampioenenbal ook nog geen enkele keer scoren. 

Iets waar invaller Łukasz Teodorczyk maar wat graag verandering in wilde brengen. Bij gebrek aan uitgespeelde kansen besloot de Pool om het eens vanop afstand te proberen. Het werd een… inworp! Het Parc des Princes kon zijn ogen niet geloven na het zien van onderstaande beelden.

Eerder in de wedstrijd had Teo overigens nagetrapt richting Neymar, omdat de Braziliaan hem met een dribbel belachelijk maakte. De hamvraag is nu of Vanhaezebrouck zijn enfant terrible zondag al dan niet laat opdraven tegen Club Brugge…

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.