(VIDEO) – Tweede Premier League goal van Izquierdo bezorgt Brighton punt tegen Stoke City

José Izquierdo scoort de gelijkmaker tegen Stoke City

21 november 2017 00:30 - Brighton & Hove Albion stond maandagavond voor een thuiswedstrijd tegen Stoke City. José Izquierdo mocht daarbij voor de vierde keer op rij starten van trainer Chris Hughton en bedankte met een doelpunt. 

Izquierdo ligt in de balans met Solomon March, maar sinds zijn pareltje tegen West Ham United heeft Joske een basisplaats veroverd in de Premier League. In de thuismatch tegen Stoke City zorgde onze gewezen Gouden Schoen voor de 2-2 eindstand. Na 12 speeldagen vinden we Brighton terug op een knappe 9de plaats.

Izquierdo scoort tegen Stoke City

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.