(VIDEO) – Vormer neemt Bruggeling op in zijn favoriete 5-tal: “Hij krijgt ook een plekkie van mij”

Ruud Vormer over de 5 favoriete voetballers waar hij ooit mee samenspeelde

02 november 2017 17:30 - Ruud Vormer is al enkele jaren één van de absolute publiekslievelingen bij Club Brugge. Bij zijn eerdere ploegen AZ, Roda JC en Feyenoord was hij nooit zo populair als momenteel op Jan Breydel. En ook tussen de lijnen gaat het hem voor de wind. Met 10 assists en 2 goals kroonde de middenvelder zich voor de tweede maand op rij tot Speler van de Maand. 

Om de ‘Gouden Veter’ te vieren, mocht Vormer zijn favoriete vijftal samenstellen: een ploegje met de beste voetballers waarmee hij ooit samenspeelde. Onze aanvoerder koos voor Sergio Romero (Manchester United), Stefan De Vrij (Lazio), Graziano Pellé (Shandong Luneng Taishan), Moussa Dembélé (Tottenham) en last but not least Hans Vanaken.

“Ik kan fantastisch met Hans voetballen, hij ziet me altijd lopen. Hij is heel goed met de bal en is ook een ‘slim manneken’. Dus Hansie krijgt ook een plekkie van mij”, besluit Vormer in zijn gekende stijl bij PlaySports. Onderstaand de beelden.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.